Τιτανομαχίες στους «16» του Champions League

Από πολύ νωρίς θα βιώσουμε επικές αναμετρήσεις στο Champions League, καθώς η κληρωτίδα για τη φάση των «16» έβγαλε τους δύο τελικούς των τριών τελευταίων ετών!

 

Συγκεκριμένα, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης λίγους μήνες μετά τον τελικό του Παρισιού θα αναμετρηθούν ξανά και αυτή τη φορά θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπάγερν Μονάχου, δύο ομάδες δηλαδή που αποτέλεσαν το ζευγάρι του τελικού του 2020 που έγινε στη Λισαβόνα.

 

Από εκεί και πέρα από τις… τυχερές της διαδικασίας ήταν η Μάντσεστερ Σίτι που αναμένεται να έχει ένα σχετικά εύκολο έργο κόντρα στη Λειψία, ενώ εξαιρετικά αμφίρροπα αναμένονται τα ζευγάρια Μίλαν-Τότεναμ, Ντόρτμουντ-Τσέλσι και Ίντερ-Πόρτο.

 

Τα ζευγάρια:

Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι
Μπριζ-Μπενφίκα
Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης
Μίλαν-Τότεναμ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Νάπολι
Ντόρτμουντ-Τσέλσι
Ίντερ-Πόρτο
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου

 

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 14-15 και 21-22 Φεβρουαρίου και τα δεύτερα 7-8 και 14-15 Μαρτίου

 

Η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά θα γίνει στις 17 Μαρτίου. Οι πρώτοι προημιτελικοί θα γίνουν 11 και 12 Απριλίου και οι ρεβάνς 18-19 του ίδιου μήνα, ενώ οι πρώτοι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 9 και 10 Μαΐου και οι επαναληπτικοί 16 και 17 του μήνα. Ο μεγάλος τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου στο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ