Τουαλέτες έξω από το χώρο του Σταδίου της Αρχαίας Νεμέας

Ανακοινώθηκε από τον Σπύρο Κ. Κυριάκο και Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σ.Α.Ν.Α. η άμεση έναρξη των εργασιών για την κατασκευή τουαλετών (WC) έξω από τον χώρο του σταδίου της Αρχαίας Νεμέας. Αναλυτικότερα:

 

"Αγαπητά μέλη, φίλοι και υποστηρικτές του Συλλόγου για την Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων,

είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή τουαλετών (WC) έξω από τον χώρο του σταδίου της Αρχαίας Νεμέας.

 

Πρόκειται για ένα θέμα μείζονος σημασίας, καθώς η έλλειψη ύπαρξης τουαλέτας στον συγκεκριμένο χώρο δημιουργούσε τεράστια προβλήματα, όχι μόνο κατά την τέλεση των Αγώνων, που διοργανώνει ο Σ.Α.Ν.Α., αλλά και καθημερινά, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας.

 

Το πρόβλημα, που υπήρχε για πολλά χρόνια, επιτέλους βαίνει προς τη λύση του και αυτό χάρις στις άοκνες προσπάθειες του Συλλόγου μας επί πέντε και πλέον συναπτά έτη.

 

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ τους συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, την Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και όλους όσους βοήθησαν και στάθηκαν αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθειά μας!"