Τραγελαφικές εικόνες στην Κόρινθο - Δρόμοι με «κινούμενη» άσφαλτο

Μύρισε άσφαλτος… πλησιάζουν εκλογές! Αυτό το γνωρίζουν πλέον και τα μικρά παιδιά στο δήμο Κορινθίων, καθώς αποτελεί πάγια συνήθεια της δημοτικής αρχής Πνευματικού λίγο διάστημα πριν τις εκλογές να επιχειρείτε όπως όπως ένα σουλούπωμα των δρόμων.

 

 

Πριν λίγες ημέρες συνεργείο στρώνει με άσφαλτο κομμάτι της Κολοκοτρώνη στην Κόρινθο

 

Λίγες φτυαριές άσφαλτο στις λακκούβες, στους χωματόδρομους και πρόχειρο στρώσιμο δρόμων που βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση.

 

Πριν λίγες μέρες συνεργείο του δήμου έστρωσε με άσφαλτο ένα κομμάτι της Κολοκοτρώνη. Χθες το μεσημέρι συνέβη το απίστευτο! Η άσφαλτος υποχώρησε την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο ένα φορτηγάκι με αποτέλεσμα η ρόδα να βυθιστεί στο έδαφος και να κολλήσει.

 

Ο οδηγός αναμενόμενο ήταν να ξαφνιαστεί και να μην πιστεύει στα μάτια του. Ευτυχώς που δεν προκλήθηκαν ζημιές ή κάποιο σοβαρό ατύχημα.

 

Ακόμα ένα συμβάν που αποδεικνύει την προεκλογική σκοπιμότητα των εργασιών. Αλλά το χειρότερο είναι ότι δυστυχώς ούτε κάτω από αυτές τις συνθήκες οι δημότες δεν επωφελούνται καθώς η προχειρότητα και οι κακοτεχνίες σκορπούν το δημόσιο χρήμα στον αέρα.

 

 

Βούλιαξε” το φορτηγό στο ΄΄εδαφος όταν υποχώρησε η άσφαλτος

 

 

 

πηγή: sfedona.gr