Τρεις επιχειρηματίες του Λουτρακίου παρουσιάζουν το TASTE OF LOUTRAKI - Η έκπληξη που ετοιμάζουν (video)

Το Taste of Loutraki - The Corinthian Food Festival, που φέτος διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, υπόσχεται να προσφέρει αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες στους επισκέπτες του. Σε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του loutraki365, τρεις επιχειρηματίες της πόλης, οι Γιάννης Κόντης, Φαίη Βασιλοπούλου και Κώστας Σακκούλης, μας αποκαλύπτουν τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν...

 

Το φεστιβάλ, το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, τον Σύλλογο Επισιτιστών Λουτρακίου «Ο Ξένιος Ζευς» και το Επιμελητήριο Κορινθίας, έχει ως στόχο να προβάλλει την πλούσια γαστρονομική παράδοση της Κορινθίας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ενώ οι κύριοι χορηγοί είναι η COMER GROUP και ο Όμιλος BROWN HOTELS.

 

Καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, όπως ζωντανές μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα hapenings ειδικά σχεδιασμένα για το φεστιβάλ, που αναμένεται και φέτος να αποτελέσει μια γιορτή της τοπικής γαστρονομίας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουμε και να γευτούμε... το Λουτράκι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ