Τρέλα για Τσιτσιπά! Νίκησε και τον Έβανς και προκρίθηκε στον τελικό του Ντουμπάι!

Oύτε ο Βρετανός Νταν Έβανς κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στην εντυπωσιακή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά! Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε του 29χρονου αντιπάλου του με 2-0 σετ (6-2, 6-3) και προκρίθηκε για 11η φορά στην καριέρα του σε τελικό, καθώς εξασφάλισε μια θέση για δεύτερη χρονιά στη σειρά στον τελικό του Ντουμπάι ATP 500

 

Έπειτα από την κατάκτηση του τουρνουά της Μασσαλίας, ο Στέφανος, νούμερο 6 της Παγκόσμιας Κατάταξης, νίκησε σχετικά εύκολα σε 81 λεπτά τον φορμαρισμένο Έβανς (Νο37), που είχε αποκλείσει τους Φονίνι και Ρούμπλεφ και έφτασε πανηγυρικά στον τελικό της διοργάνωσης μετρώντας οκτώ διαδοχικές νίκες στο tour! Είναι χαρακτηριστικό ότι έχασε μόλις ένα σετ στο τουρνουά, αυτό κόντρα στον Γιαν Λέναρντ Στρουφ, τον οποίο χρειάστηκε να αποκλείσει με ανατροπή και να προκριθεί στα ημιτελικά για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

 

Εκεί θα περιμένει να μάθει τον ατίπαλό του που θα προκύψει από το δευγάρι του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Γκάελ Μονφίς. Ο Σέρβος σούπερ σταρ έχει νικήσει και τις 16 φορές που έχει βρει στον δρόμο του τον Γάλλο και είναι το απόλυτο φαβορί. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, το επόμενο χρονικό διάστημα ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα που θα έχει σε Ντουμπάι και Ακαπούλκο.

 

ethnos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ