Τρία χρόνια Taste of Loutraki - Η αναδρομή του Γιάννη Κόντη

"Το γαστρονομικό φεστιβάλ που δημιουργήθηκε για να αναδείξει την τοπική γαστρονομία και τους θησαυρούς της Κορινθιακής γης. Με όχημα την αγάπη για την γαστρονομία και τον τόπο μου πήρα την πρωτοβουλία της διοργάνωσης μίας μεγάλης γιορτής, ενός φεστιβάλ για την γαστρονομία από τους ανθρώπους που την δημιουργούν και την υπηρετούν, τους σεφ, τους barista, τις επιχειρήσεις εστίασης και τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων.

 

Την πρωτοβουλία αυτή πήραμε με τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου Visit Loutraki ως διοργανωτή, τον Ο Ξενιος ΖΕΥΣ, το Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων  αλλά και πολύτιμους συνεργάτες όπως το Επιμελητήριο Κορινθίας, , το Experience Perachora Corinthia, την Corinthia Hotel Association, την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Peloponnese Region  και την εταιρεία Respond On Demand ως συνδιοργανώτρια. Ξεκινήσαμε δειλά αλλά δυναμικά το 2021 με τον προπομπό του φεστιβάλ που εξελίχθηκε σε δύο πλήρη τριήμερα που υλοποιήθηκαν το 2022 και το 2023 με τεράστια επιτυχία και μεγάλο αντίκτυπο για το Λουτράκι, την Περαχώρα και τους Αγίους Θεοδώρους με δράσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. 

 

Η θερμή υποδοχή από τον κόσμο, το μεράκι όλων των εμπλεκομένων και η τεράστια προβολή στα ΜΜΕ μας δικαιώνουν και μας δίνουν ακόμα περισσότερη δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσουμε και να κάνουμε το Taste of Loutraki θεσμό!", ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Επισιτιστών "Ο Ξένιος Ζευς", Γιάννης Κόντης.

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ