Τσιτσιπάς: Με Σίνερ στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) πέρασε με άνεση το εμπόδιο του Κάρεν Χατσάνοφ (2-0 σετ) και πλέον στρέφει το βλέμμα του στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters, εκεί που τον περιμένει ο Γιανίκ Σίνερ.

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ, επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και σε λιγότερο από μιάμιση ώρα πήρε την πρόκριση για τους "4" του Monte Carlo Masters.

 

Τελευταίο εμπόδιο για τη συμμετοχή του για τρίτη φορά σε τέσσερα χρόνια στον τελικό του τουρνουά θα είναι ο Γιανίκ Σίνερ. Ο τρομερός Ιταλός που διάγει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, κέρδισε δύσκολα με 2-1 (6-4, 6-7 (6-8), 6-3) τον Χόλγκερ Ρούνε.

 

Χαρακτηριστικό της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Ιταλός είναι το γεγονός ότι έχει μόλις μία ήττα μέσα στο 2024 από τον Κάρλος Αλκαράθ, ενώ έχει κατακτήσει τρεις τίτλους, εκ των οποίων ο ένας είναι το Grand Slam του Australian Open.

 

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ο Τσιτσιπάς μετράει πέντε νίκες έναντι τριών του Σίνερ, με τις δύο ωστόσο να είναι στα τελευταία ματς που έδωσαν σε Ρότερνταμ και Τορίνο.

 

Το ματς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (13/04), χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί η ακριβής ώρα.