Τζόκερ: Πού συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο των 1.300.000 ευρώ - Είχε και 19 τυχερά «5αρια»

Τζόκερ: Ένας ήταν ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε περισσότερα από 1,3 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση της Πέμπτης

 

Έναν μεγάλο τυχερό ο οποίος αύξησε τον τραπεζικό του λογαριασμό με περισσότερα από 1,3 εκατ. ευρώ ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Πέμπτης.

 

Ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ, μάλιστα, εκτός από το ότι βρήκε τους 5+1 αριθμούς της 1ης κατηγορίας, κατέγραψε και 19 επιτυχίες στη 2η κατηγορία (5αρια) προσθέτοντας στα κέρδη του από 3.958 για κάθε μια από αυτές τις επιτυχίες.

 

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ το τυχερό δελτίο των 1,3 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στην Λεμεσό της Κύπρου.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της κλήρωσης της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου ήταν οι: 7, 10, 19, 30, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 20.

 

photo

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ