Βαγγέλης Ανδριανάκος: Κατάμεστο και... "καταπράσινο" το δημοτικό Θέατρο Κορίνθου στην ομιλία του (Εικόνες)

«Η συγκινητική παρουσία σας απόψε εδώ δείχνει πως η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε! Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και μαζί του η λογική, η σύνεση και το μέτρο». Με την φράση αυτή ξεκίνησε την ομιλία του ο Βαγγέλης Ανδριανάκος, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ - Κιν.Αλ. Κορινθίας, το απόγευμα της Δευτέρας (24/4), στο κατάμεστο δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου.

 

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και η συγκίνηση του Βαγγέλη Ανδριανάκου για την ανταπόκριση των πολιτών της Κορινθίας στο κάλεσμα του και την υποστήριξη στο πρόσωπο του, έκδηλη.

 

Δήλωσε εμφατικά ΠΑΡΩΝ στο ΠΑΣΟΚ, και εξήγησε το λόγο: «Για να συμβάλλω ενώνοντας τις δυνάμεις μου με μια νέα γενιά στελεχών που έχει την ευθύνη του Κινήματος για να συγκρουστούμε με ότι κρατάει τη Δημοκρατική Παράταξη και τη χώρα μας πίσω».

 

Στη συνέχεια αφού μίλησε για την δεινή κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα στους τομείς της οικονομίας, της εργασίας, της ασφάλειας, της ποιότητας της δημοκρατίας έθεσε το ακόλουθο δίλημμα: «Θα συνεχίσουμε με την αντιθεσμική, αυτοκρατορική συμπεριφορά και τον ελιτισμό του κ. Μητσοτάκη από την μια και τον απόλυτο λαϊκισμό με την ισοπέδωση των πάντων του κ. Τσίπρα από την άλλη… ή θα γυρίσουμε σελίδα με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, με μια καλύτερη και ποιοτικότερη Δημοκρατία, ενισχύοντας τους Θεσμούς…, προχωρώντας στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας σε όλους τους τομείς, παίρνοντας μέτρα για το δημογραφικό…».

 

Στη συνέχεια έκανε μια εκτενή αναφορά στον Πρωτογενή Τομέα και στους αγρότες , την έλλειψη σχεδιασμού για την αναδιοργάνωση της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της αλιείας, και δεν παρέλειψε να μιλήσει για το Φράγμα του Ασωπού που όπως είπε, «έχει καταντήσει Γεφύρι της Άρτας».

 

Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος παρουσίασε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο για τον Πρωτογενή Τομέα, αλλά και για την Υγεία και την Παιδεία, ενώ απάντησε και στο καίριο ερώτημα που όπως τόνισε θέτουν Κορίνθιες και Κορίνθιοι και δεν είναι άλλο όπως είπε, από το «με ποιόν θα πάμε».

 

«Είναι ξεκάθαρο πως το ΠΑΣΟΚ από τον Ιδρυτή και γεννήτορα του Ανδρέα Παπανδρέου, από το πολιτικό του DNA, από ιστορική παράδοση θα είναι στο πλευρό των αδυνάμων, των μικρομεσαίων, των νέων μη προνομιούχων που δημιούργησε η οικονομική κρίση και η πανδημία. Σ αυτούς απαντάει στο πρόγραμμα μας, Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ», τόνισε.

 

Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος ολοκλήρωσε μέσα σε χειροκροτήματα την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας καλώ να μου δώσετε την δυνατότητα να γυρίσω πίσω σε εσάς την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα. Δεν θα σας υποσχεθώ πως θα είμαι ΠΙΣΩ από εσάς και τα θέλω σας, θα είμαι όμως δίπλα σας και σας θέλω δίπλα μου και πριν και μετά τις εκλογές, σ’ αυτή τη διαδρομή να την περπατήσουμε μαζί και να είμαστε χρήσιμοι και δημιουργικοί για τη χώρα, την Κορινθία μας και τη Δημοκρατική Παράταξη».