Βασιλείου σε Πέρρα: "Αύριο θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα"

"Κύριε Πέρρα, αρχίστε από αύριο να ψάχνεστε που θα πάτε να εναποθέτετε τα σκουπίδια, διότι εγώ θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα. Το θεωρώ υποχρέωσή μου"... 

 

Αυτό δήλωσε πριν από λίγο, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ώρα για Δράση", Δημήτρης Βασιλείου, σχετικά με το θέμα της χωματερής Λουτρακίου και της εναπόθεσης σκουπιδιών εκεί.

 

"Να κάνετε ό,τι νομίζετε. Εκλέχτηκες για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Να μας σώσεις. Λες αηδίες. Όλοι γελάνε μαζί σου. Με τα χάλια σου. Είμαι γνωστός στον Εισαγγελέα εγώ. Μου γίνονται καταγγελίες από το Δασαρχείο. Δεν κρύβομαι σαν τον στρουνθοκάμηλο. Εγώ βοηθάω την πόλη μου και τους δημότες. Δεν θα αφήσω το Λουτράκι να βρωμίσει" ήταν μερικές από τις απαντήσεις του αντιδημάρχου καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα, σχετικά με τη γνωστοποίηση των προθέσεων του Δημήτρη Βασιλείου.

 

"Το πανηγύρι στη χωματερή θα σταματήσει. Θα κλείσουν τα φώτα. Η χωματερή του Λουτρακίου, εκτός από επικίνδυνη είναι και η κότα με τα χρυσά αυγά", ανέφερε κλείνοντας ο Δημήτρης Βασιλείου.