Βασίλης Νανόπουλος: "Υπάρχει και καταδικασμένος στο συνδυασμό Σταυρέλη" (video)

Την εκτίμησή του ότι η επιλογή του Δημήτρη Κουτσογκίλα, ως υποψηφίου Συμβούλου για το τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κόρφου, του Δήμου Κορινθίων, από τον Νίκο Σταυρέλη ήταν συνειδητή, εξέφρασε εχθές, στο πλαίσιο τηλεοπτικής συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό Super TV, ο Δήμαρχος Κορινθίων και εκ νέου υποψήφιος, Βασίλης Νανόπουλος.

 

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει στο Δήμο Κορινθίων με την απόσυρση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Κουτσογκίλα, μέσα σε 24 περίπου, ώρες από την ανακοίνωσή της, υπό το βάρος αποκαλύψεων για τις απόψεις του ανθρώπου που εμπιστεύθηκε ο Νίκος Σταυρέλης, αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης στην Κόρινθο. Η συντριπτική πλειονότητα δε, των συζητήσεων αυτών στα “πηγαδάκια” της Κορίνθου, περιλαμβάνουν ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια για το συνδυασμό της “Πνοής Δημιουργίας”.

 

Υπ’ αυτές τις συνθήκες ήταν αναπόφευκτη η ερώτηση για την επικαιρότητα, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης τηλεοπτικής συνέντευξης του Δημάρχου Κορινθίων. «Προσωπικά, προσέχω πάρα πολύ, ποιους θα επιλέξω να είναι υποψήφιοι μαζί μου», υπογράμμισε ξεκινώντας την απάντησή του, ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος.

 

Αναφερόμενος, στη συνέχεια, στην ουσία της, εντός 24ωρου, απόσυρσης της υποψηφιότητας του Δημήτρη Κουτσογκίλα, από το ψηφοδέλτιο του Νίκου Σταυρέλη, τόνισε πως «είναι δυο οι εκδοχές. Ο κύριος Σταυρέλης ή δεν ήξερε ποιον επέλεγε για υποψήφιο, άρα δεν κάνει για Δήμαρχος, αφού αυτό ισχύει αν δεν ξέρει να διαλέγει τους συνεργάτες του, ή ήξερε και το έκανε συνειδητά. Αυτό πιστεύω ότι συνέβη. Και γιατί το έκανε αυτό; Ήξερε, αλλά ήθελε να “ξεπλύνει” ο ακριβοπληρωμένος σύμβουλος επικοινωνίας που έχει, την κατηγορία ότι έχει μαζί του στελέχη με προβλήματα, οικονομικά, αλλά και δικαστικά. Και εγώ του έχω πει ότι μπορεί να έρθει στο γραφείο μου να δει ποιος είναι καταδικασμένος, από το συνδυασμό του και για ποιο λόγο. Είναι βαρύς ο λόγος για τον οποίο έχει καταδικαστεί, ο συγκεκριμένος υποψήφιος της “Πνοής Δημιουργίας”, αλλά ο κύριος Σταυρέλης δεν ήρθε ποτέ να το μάθει. Και τον προβάλλει μάλιστα, παρ’ ότι είναι καταδικασμένος για σωματική βλάβη, για οπλοφορία, οπλοχρησία, συμμετοχή σε κάποιες ομάδες που δεν έπρεπε να είναι, αλλά ο κύριος Σταυρέλης, ο οποίος επικαλείται δημοκρατικά αισθήματα και αξίες, δεν έχει έρθει ποτέ στο γραφείο μου να δει την απόφαση του Δικαστηρίου. Διότι δεν μιλάμε για κατηγορία. Μιλάμε για καταδικαστική απόφαση!».