Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Την κυνήγησα και την κέρδισα, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Πέμπτης. Ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης θυμήθηκε το ξεκίνημά του στη μουσική, καθώς και το τραγούδι που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

 

«Δεν έχω ξεπεράσει ακόμη την απώλεια των γονιών μου και θλίβομαι να πάω στο χωριό που έχουν ταφεί. Θα πάω, όμως, σίγουρα θα πάω. Είναι ο τόπος μου. Αν και πάνε αρκετά χρόνια που τους έχω χάσει, δεν το έχω ξεπεράσει ακόμη» εξομολογήθηκε για τον θάνατο των γονιών του.

 

 

 

«Δίνω πάρα πολύ χρόνο στην κόρη μου, όσο μπορώ και περισσότερο. Τώρα τελευταία που τέλειωσε και την Καλών Τεχνών, την πίεζα για να τη δω κιόλας. Ήταν επιμελής και πήγα εγώ να τη δω» αποκάλυψε για την κόρη του.

 

«Δημοσιοποίησα ότι έχω κατάθλιψη για να δώσω ένα μήνυμα. Η εποχή μας είναι πολύ σκληρή που οι ευαίσθητοι άνθρωποι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Δεν είναι στίγμα πλέον, δεν είναι ντροπή να πας σε έναν ειδικό» τόνισε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

 

«Οι πιο πολλοί που χάθηκαν ήταν νέοι. Δεν φοβάμαι τον θάνατο αυτόν καθ’ εαυτόν, ξέρω ότι θα έρθει κάποια στιγμή. Αυτό που με ανησυχεί είναι το ότι δεν θα ξέρω τι θα συμβεί μετά. Τι κάνει η κόρη μου, τι γίνεται χίλια χρόνια μετά… Να είχα ένα παραθυράκι και να έβλεπα τι γίνεται στην ανθρωπότητα, κι ας μη συμμετείχα» ανέφερε για τον θάνατο.

 

 

«Την κυνήγησα την Ελένη δύο χρόνια και την κέρδισα! Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας! Με το που την είδα, κατακούτελα. Ήμουν και ευγενικός. Φρόντιζα τυχαία να είμαι μπροστά της» εξομολογήθηκε στο τέλος της εκπομπής για τη σύζυγό του και αγαπημένη ηθοποιό, Ελένη Ράντου.