Βασίλης Βασιλείου: "1.860 ευρώ για να μας πει τα κάλαντα η Φιλαρμονική;"

Ερωτήματα σχετικά με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου, θέττει ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Ώρα για Δράση", Βασίλης Βασιλείου, με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης...

 

Αναλυτικά:

 

Ως πρώην μέλος της δημοτικής φιλαρμονικής του Δήμου μας και με χρόνια προσφοράς στο τόπο μου και σε σχέση με τα δημοσιεύματα που διάβασα τις τελευταίες μέρες σχετικά με τα χρήματα που δόθηκαν στο Σύλλογο Φίλων Μουσικής, θα ήθελα να κάνω δύο απλές ερωτήσεις:

 

1ον Πως και με ποιανού άδεια βγήκε η δημοτική φιλαρμονική να πει τα κάλαντα στις γειτονιές ενόψει γενικής απαγόρευσης εκδηλώσεων?

 

2ον Από πότε πληρώνεται η δημοτική φιλαρμονική του Δήμου μας να λέει τα κάλαντα, αφού στο παρελθόν δε θυμάμαι πότε να έχει γίνει. Τα παιδιά έχουν ένα κουτί και ο πολίτης δίνει ότι έχει ευχαρίστηση. Απ' ότι ξέρω ο Δήμος πλήρωνε τη μεταφορά τους στις δημοτικές κοινότητες.

 

Τα ερωτήματα μου δεν έχουν να κάνουν με τα παιδιά της φιλαρμονικής τα οποία προσφέρουν έργο, αλλά με την διαχείριση των χρημάτων που δίνει ο Δήμος στο Σύλλογο Φίλων Μουσικής που διαχειρίζεται τη δημοτική φιλαρμονική!

 

Τέλος ας μας απαντήσει κάποιος, είναι δημοτική η φιλαρμονική όπως έχουμε ακούσει από τα χείλη του Δημάρχου ή είναι φιλαρμονική εταιρεία που διαχειρίζεται τα χρήματα των δημοτών και την περιουσία του Δήμου?

 

Δηλαδή ποιός κάνει κουμάντο στη περιουσία του Δήμου?