Το βιογραφικό του υποψήφιου Δημάρχου Κωστή Ζερβού

Ο Κωστής Ζερβός είναι υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, επικεφαλής του συνδυασμού "Επιλογή Ευθύνης".

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

O Κωστής Ζερβός γεννήθηκε στο Λουτράκι το 1986 από τον Περικλή Ζερβό και τη Χριστίνα Φιλιπποπούλου.

 

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Λουτρακίου. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση στη Διδακτική Φυσικών Επιστημών και στη Διαχείριση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

 

Κατά τα φοιτητικά του χρόνια εργάστηκε σε καταστήματα εστίασης και ασχολήθηκε με το εμπόριο νωπών φρούτων και λαχανικών.

 

Είναι καθηγητής και διατηρεί φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στο Λουτράκι, μέλος του Συλλόγου Φροντιστηριούχων Κορινθίας και της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος.

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ενασχόλησής του με τον αγροτικό τομέα και ειδικότερα με την ελιά, συμμετείχε σε διεθνή διαγωνισμό και τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο αριστείας.

 

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε στα φοιτητικά του χρόνια, συμμετέχοντας ενεργά στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων και έκτοτε παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας.

 

Το 2014 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πρωτοβουλία Πολιτών για το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων».

 

Το 2018, μαζί με μία ομάδα εξαίρετων συνδημοτών, συγκρότησαν πολιτικό φορέα. Το 2019, έτος αυτοδιοικητικών εκλογών, αποφάσισαν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο με τον ίδιο να θέτει υποψηφιότητα δημάρχου, επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης για το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων».