The Voice: Νικητής ο Δημήτρης Καραγιάννης

Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής  (22/12) διαγωνίστηκαν η Ελπίδα Γαδ, που άνηκε στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και ο Δημήτρης Καραγιάννης που ήταν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, μετά από δύο γύρους.

 

Το κοινό, μετά την ψηφοφορία, επέλεξε για νικητή του φετινού διαγωνισμού τον Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος θα φύγει από το παιχνίδι με ένα νέο αυτοκίνητο και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο.

 

Αμέσως ο Σάκης Ρουβάς έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ ο ίδιος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμενε να είναι αυτός ο νικητής.

 

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Καραγιάννη μετά τη νίκη:

 

«Νοιώθω ένα μούδιασμα, σαν ένα όνειρο, μόνο ευχαριστώ στον κόσμο, είναι ένα όνειρο, ακόμα δεν το πιστεύω . Ο Σάκης με την καθοδήγησή του, ένα μεγάλο ευχαριστώ» δήλωσε ο Δημήτρης Καραγιάννης αμέσως μετά την νίκη του στον τελικό του The Voice, εκεί όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με την Ελπίδα Γαδ.

 

Όσα προηγήθηκαν:

 

Ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα υποδέχθηκαν τους φιναλίστ στον τελικό, αν και την παράσταση έκλεψε η εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη. Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ήταν οι:

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ελπίδα Γαδ, Γιώργος Ευθυμιάδης

 

Πάνος Μουζουράκης: Κώστας Χειλάς

 

Έλενα Παπαρίζου: Έλλη Πλατάνου, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη

 

Σάκης Ρουβάς: Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Ειρήνη Τσοκούνογλου, Δημήτρης Καραγιάννης

 

Σε ντουέτο-έκπληξη και ο Γιώργος Λιανός που ερμήνευσε μαζί με τον Γιάννη Βαρδή ένα νέο τραγούδι που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής με τον τίτλο «Εμείς οι δύο», ενώ στη σκηνή ανέβηκαν και οι τέσσερις coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς, οι οποίοι ερμήνευσαν αγαπημένα τους τραγούδια σε ντουέτα-έκπληξη.

 

Από τραγουδιστής στο δρόμο νικητής του The Voice

 

Ο Δημήτρης Καραγιάννης ήταν ο διαγωνιζόμενος του The Voice που από την πρώτη στιγμή έστρεψε πάνω του το ενδιαφέρον με τις ερμηνευτικές του ικανότητες και το ήθος του.

 

Ήταν ο διαγωνιζόμενος που έφτασε στο The Voice με την αδελφή και τη μητέρα του λέγοντας πώς θα ήθελε να κερδίσει το έπαθλο για να έχει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του.

 

Ήταν τραγουδιστής στο δρόμο και η ζωή τον έφερε και πάλι να ζει με την μητέρα του, κάτι που ήθελε να αλλάξει.

 

Όνειρό του, μέσα από το The Voice, «την τελευταία του ευκαιρία στη ζωή» όπως πολλές φορές επαναλάμβανε, να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να τραγουδάει κάπου επαγγελματικά και βοηθήσει τη μητέρα και την αδελφή του να ζήσουν μία πιο άνετη ζωή, χωρίς ο ίδιος να τους επιβαρύνει, όπως έλεγε.

 

in.gr