Βόμβα Δ. Κοντού: Ο Ράτης ήθελε να "φάει" Παντελέων και Σακελλαρίου για να γίνει Δήμαρχος

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία που είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσει τριγμούς στις σχέσεις μεταξύ των μελών της Δημοτικής Αρχής, προέβη μέσω της σελίδας του σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημήτρης Κοντός.

 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά απαντώντας σε όσα του καταλόγισε ο Σπύρος Ράτης στο Δημοτικό Συμβούλιο περί οικονομικής συνδιαλλαγής με τον Γ. Βλάχο (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση) "Αν ο κ.Ράτης έχει το παραμικρό στοιχείο ότι έχω επαγγελματική συναλλαγή με τον εργολάβο κ. Βλάχο έχει υποχρέωση να το καταθέσει δημόσια και άμεσα". Μάλιστα, ο Δημήτρης Κοντός, καλεί τον Σπύρο Ράτη να παραιτηθεί αν δεν εμφανίσει τα στοιχεία που αποδεικνύον όσα είπε. "Αν δεν έχει (εννοείται ότι δεν έχει) ΟΦΕΙΛΕΙ να παραιτηθεί", καταλήγει.

 

Δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς στη συνέχεια της ανάρτησής του έγινε πιο αποκαλυπτικός. Όπως ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντός γράφει, "η μόνη σχέση που έχω με τον κ. Βλάχο, είναι όταν ο ίδιος μου ζήτησε μαζί με συγγενή του κ. Ράτη, δικηγόρο εξ' Αθηνών, να "φάμε" τους δελφίνους Κώστα Παντελέων και Τάσο Σακελλαρίου, για να γίνει δήμαρχος ο Σπύρος Ράτης. Αρνήθηκα φυσικά γιατί θα γελούσαν και τα γίδια των Γερανείων".

 

Ολόκληρη η ανάρτησή του Δημήτρη Κοντού έχει ως εξής:

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΡΑΤΗ
Επειδή πολλοί εκπλάγηκαν τι επαγγελματική συνεργασία μπορεί να έχει ο εργολάβος με τον Δημήτρη Κοντό απαντώ δημόσια λοιπόν.
Αν ο κ. Ράτης έχει το παραμικρό στοιχείο ότι έχω επαγγελματική συναλλαγή με τον εργολάβο κ. Βλάχο έχει υποχρέωση να το καταθέσει δημόσια και άμεσα. Αν όμως δεν έχει (εννοείται ότι δεν έχει) ΟΦΕΙΛΕΙ να παραιτηθεί. Αν δεν το κάνει αποδεικνύει ότι είναι ένας πολιτικός ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ, που εισοδεύει γλείφοντας τον Γιώργο Γκιώνη και εισπράττει πολιτική υπεραξία. Ο κ..Ράτης έχει ένα όνειρο. Να διαδεχθεί τον Γκιώνη ως δήμαρχος!!!!! Η μόνη σχέση μου έχω με τον Βλάχο είναι όταν μου ζήτησε μαζί με θείο του (Ράτη) νομικό εξ Αθηνών να βοηθήσω "φάμε" τους δελφίνους Κ. ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ και Τ. ΣΑΚΚΕΛΑΡΙΟΥ για να γίνει δήμαρχος ο επιτυχημένος μεσίτης. Αρνήθηκα φυσικά γιατί θα γελούσαν και τα γίδια των Γερανείων.