Βόμβα Γεραπετρίτη: Μπορεί να ληφθούν νέα μέτρα ακόμα και αιφνιδιαστικά

Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν πολλά και ίσως να δούμε να ανακοινώνονται και άλλα μέτρα, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης...

 

Ξεκάθαρος ήταν ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας πριν από λίγο στον ΣΚΑΙ 100,3. Ο κ. Γεραπετρίτης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ληφθούν νέα μέτρα, και μάλιστα αιφνιδιαστικά, λέγοντας ότι το φαινόμενο της πανδημίας είναι δυναμικό.

 

«Δεν μπορείς να αποκλείσεις οποιοδήποτε μέτρο. Αν χρειαστεί να προχωρήσουμε εκ νέου σε απαγόρευση των δραστηριοτήτων θα πράξουμε εάν είναι αναγκαίο» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

 

Αναφερόμενος στις σχέσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο κ. Γεραπετρίτης είπε πως ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχιεπίσκοπο υπάρχει σχέση αμοιβαίου σεβασμού και αλληλοκατανόησης και έχουν διαρκή επικοινωνία.

 

Σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να μείνουν κλειστοί για τους πιστούς οι ναοί την ημέρα των Θεοφανείων, και την απόκλιση – όπως ανέφερε – από την πλευρά της Εκκλησίας, τόνισε ότι υπήρξε ενημέρωση της Εκκλησίας και για αυτό το λόγο είχε επιτρέψει την ατομική προσευχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ