«Βόμβα» Τέμπας: «Δεν ήταν οικονομικός ο λόγος αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, οι λόγοι αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα δεν ήταν οικονομικοί.

 

Χωρίς να μπει σε πολλές λεπτομέρειες ο Τέμπας «πέταξε την βόμβα» για το «διαζύγιο» του κορυφαίου παίκτη του κόσμου με την ομάδα της Βαρκελώνης, γεγονός που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεση αντίδραση από τους Καταλανούς και τον πρόεδρο, Λαπόρτα.

 

Ο «ισχυρός άνδρας» της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος ήταν ξεκάθαρος: «Γνωρίζω σίγουρα ότι ο λόγος που έφυγε ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα δεν ήταν οικονομικός.

 

Θα μπορούσε να μην είχε συμβεί αυτό. Ίσως ήταν η πιο οδυνηρή αποχώρηση, διότι προσωπικά θεωρώ ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών και σαφώς δεν του άξιζε να φύγει με αυτό τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο Τέμπας και συνέχισε:

 

«Εφυγαν ο Γκουαρντιόλα, ο Μουρίνιο, ο Ρονάλντο. Είχαμε τη μεγάλη τύχη να έχουμε στο πρωτάθλημά μας τους δύο καλύτερους παίκτες στον κόσμο, στις δύο κορυφαίες ομάδες του κόσμου και στη La Liga, αλλά δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε, προκειμένου να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή του ποδοσφαίρου σε παγκόσμιο επίπεδο.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ