Βουλή: Η σύζυγος του Ηλιόπουλου της ΧΑ επιτέθηκε στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Λίγη ώρα μετά το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στη βουλή με τον Βουλευτή της Χρυσης Αυγής Γιάννη Λαγό, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποκάλυψε ακόμα ένα επεισόδιο με τη σύζυγο του Βουλευτή Μαγνησίας της ΧΑ Παναγιώτη Ηλιόπουλου, η οποία επιτέθηκε λεκτικά στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

 

 

Τι έγινε

 

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η σύζυγος του κ. Ηλιόπουλου πήγε να πάρει το παιδί της από τον παιδικό σταθμό της Βουλής. Η γυναίκα του Βουλευτή φεύγοντας από εκεί συνάντησε τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, στον οποίο και επιτέθηκε λεκτικά.

 

Παρενέβη ο φρούραρχος

 

Με εντολή του φρουράρχου, στο σημείο έσπευσε άμεσα ισχυρή αστυνομική δύναμη, που απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς τα πνεύματα είχαν οξυνθεί.

 

Η αναφορά στο περιστατικό από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση

 

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας: «Έγινε επεισόδιο, όπου μια πρώτη συγγενής βουλευτού της ΧΑ, παίρνοντας τα παιδιά της από τον βρεφονηπιακό σταθμό της Βουλής, έβρισε τον βουλευτή Ζεϊμπέκ με απίστευτες ύβρεις και ενώπιον πολλών ανθρώπων. Το θέμα έληξε με παρέμβαση φρουράρχου και συγγνώμη που ζήτησε η εν λόγω κυρία. Αν αυτά συμβαίνουν καθημερινά εδώ μέσα που είμαστε πολλαπλά προστατευμένοι και δεν εννοώ με ασυλίες, μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει έξω από εδώ;».

 

politisonline.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ