Βουτσάς: Ακόμη στην εντατική αλλά σιγά-σιγά του κόβουν την καταστολή

Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε η Σάντρα Βουτσά, ο αγαπημένος ηθοποιός είναι σε σταθερή κατάσταση, αλλά εμφανίζει μια αργή αλλά σταθερή βελτίωση.

 

«Ο πατέρας μου είναι σε μια αργή, ως προς την εξέλιξη αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι ακόμα στην εντατική αλλά σιγά σιγά αρχίζουν και κάποια πράγματα τα αποσυνδέουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό», ανέφερε η Σάντρα Βουτσά.

 

Κώστας Βουτσάς: Ακόμη στην εντατική χωρίς επικοινωνία με το περιβάλλον ο αγαπημένος ηθοποιός, σύμφωνα με την κορη του Σάντρα Βουτσά.

 

Όπως σημείωσε η κυρία Βουτσά, ο Κώστας Βουτσάς βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, χωρίς να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, με τους συγγενείς του να τον επισκέπτονται μόνο για λίγο χρονικό διάστημα κάθε μέρα.

 

«Βρίσκεται ακόμα σε καταστολή και δεν έχει επικοινωνία. Σιγά-σιγά, όμως, την κόβουν την καταστολή. Εμείς τον βλέπουμε αλλά με έναν άνθρωπο σε καταστολή. Δε μπορείς ουσιαστικά να επικοινωνήσεις μαζί του. Πηγαίνουμε αυτή την λίγη ώρα που σου επιτρέπουν οι γιατροί να μπεις στην εντατική. Δεν είναι σε ένα δωμάτιο δηλαδή ώστε να μπορούμε να καθίσουμε πολύ ώρα μαζί του», σημείωσε, χαρακτηριστικά, η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα Βουτσά, για την εξέλιξη της υγείας του αγαπημένου 88χρονου ηθοποιού.

 

star.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ