"Βροχή" πυροβολισμών και καταδίωξη στην Πατρών - Κορίνθου

Πυρά από κακοποιούς δέχθηκαν τα ξημερώματα αστυνομικοί στο Αίγιο. Οι τέσσερις άνδρες προσπάθησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ και πυροβόλησαν, μόλις είδαν τα στελέχη της Ασφάλειας.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, περιπολικό του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου εντόπισε τους άγνωστους δράστες την στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο είναι εγκατεστημένο στον χώρο σούπερ – μάρκετ.

 

Αμέσως, οι άγνωστοι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών και οι τελευταίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Στην συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς την παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου.

 

Λίγο μετά, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο στην ανατολική είσοδο της πόλης, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, το όχημα ήταν κλεμμένο.

 

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας σε για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, συλλέγονται στοιχεία, τόσο από τον χώρο που ήταν εγκατεστημένο το ΑΤΜ, όσο και από το σημείο που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο, ενώ αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.