Βροχοπτώσεις και πιθανόν έντονες τη Δευτέρα (27/8) στο Λουτράκι και την Κορινθία!

Έντονα καιρικά φαινόμενα προβλέπουν για το βράδυ της Δευτέρας στην Πελοπόννησο, τόσο το Ευρωπαϊκό, όσο και το Αμερικανικό μοντέλο πρόγνωσης του καιρού, όπως ενημερώνει το loutraki365, η ομάδα PeloponneseWeather!

 

Η μόνη διαφορά που δίνουν τα δυο μοντέλα μεταξύ τους, είναι πως το Ευρωπαϊκό προβλέπει έντονα καιρικά φαινόμενα σε δυο μέτωπα, ένα στη βορειοανατολική και ένα στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, ενώ το Αμερικανικό μοντέλο πρόγνωσης επικεντρώνει σε ένα, ενιαίο, μέτωπο την πρόσκαιρη κακοκαιρία για το βράδυ της Δευτέρας, με επίκεντρο όμως, τη βορειοανατολική Πελοπόννησο και τη δυτική Αττική.

 

Πάντως, σε αυτό στο οποίο συμφωνούν και τα δυο μοντέλα πρόγνωσης του καιρού είναι στο γεγονός ότι στην Κορινθία θα σημειωθούν βροχές τη Δευτέρα (27 Αυγούστου 2018), το βράδυ και μάλιστα πιθανόν, έντονες!

 


Αριστερά το Ευρωπαϊκό και δεξιά το Αμερικανικό μοντέλο

 

Ας προετοιμαστούμε κατάλληλα, προγραμματίζοντας τις δραστηριότητές μας και ας περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά μοντέλα και κατά πόσο… Πάντως, αυτό που επισημαίνει στο loutraki365, η ομάδα PeloponneseWeather, είναι το αυτονόητο και φυσικά σωστό: Μερικές βροχές δεν σημαίνουν και το τέλος του καλοκαιριού!

 

Σχετικά θέματα:

 

Ραγδαία μεταβολή του καιρού και στην Ελλάδα από το Σάββατο (25/8)