Ξεκινούν σύντομα οι εργασίες κατασκευής των ισόπεδων κυκλικών κόμβων στο Λουτράκι

Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου "Βελτίωση – συντήρηση της επαρχιακής οδού Λουτρακίου – Περαχώρας (ισόπεδοι κόμβοι – συμβολές οδών)", υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο, παρουσία του Δημάρχου Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη και των Αντιπεριφερειαρχών Κορινθίας Αθηνάς Κόρκα και Ανάπτυξης & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρη Βυτινιώτη.

 

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000,00€ αφορά στη δημιουργία δύο ισόπεδων κυκλικών κόμβων επί της Επαρχιακής Οδού Ισθμού – Λουτρακίου και των οδικών κλάδων που συνδέουν αυτούς με το υπάρχον οδικό δίκτυο στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου που φιλοξενεί τέσσερεις μεγάλες και κυρίαρχες δραστηριότητες του τόπου όπως, το κλειστό Γυμναστήριο, το νέο σχολικό συγκρότημα (Λύκειο Λουτρακίου), το κολυμβητήριο και το στάδιο Λουτρακίου.

 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη που στέκεται έμπρακτα σύμμαχος και αρωγός στο έργο της Δημοτικής Αρχής και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευόδωση του σημαντικού αυτού έργου, το οποίο θα συμβάλλει στη βελτίωση της ασφάλειας πρόσβασης και κυκλοφορίας των οχημάτων στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου.