Ξένιος Ζευς: "Να επισπευσθούν οι διαδικασίες ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου"

Ο Σύλλογος Επισιτιστών Λουτρακίου "Ξένιος Ζευς", ύστερα από την συμμετοχή του σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ζητά να επισπευθούν οι διαδικασίες ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου. Συγκεκριμένα, με Δελτίο Τύπου, αναφέρει:

 

Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου ήταν και είναι πάγιο αίτημα του συλλόγου και σε αυτή τη κατεύθυνση έχουν συνδράμει τόσο το Δ.Σ. όσο και τα μέλη του.

 

Η θέση του συλλόγου όπως αυτή εκφράστηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο τόσο από τον πρόεδρο Κο Κόντη Ιωάννη, όσο και από το μέλος Κο Αλεξανδρή Ιωάννη, είναι να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία καθώς η αλλαγή του παραλιακού μετώπου θα δημιουργήσει νέα δεδομένα αναβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

 

Παράλληλα ζητήσαμε να προχωρήσει η αισθητική αναβάθμιση και ανάπλαση του τμήματος από της οδού Ποσειδώνος από Αιγαίου έως Τομπάζη ώστε σταδιακά να αλλάξει και αυτό το κομμάτι της παραλίας.

 

Χαιρετίζουμε τη θετική γνωμοδότηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου αλλά παράλληλα ζητάμε σε τόσο σημαντικά ζητήματα να σταματήσουν οι πολιτικές αντιπαραθέσεις και να υπάρξει
σύμπνοια ώστε να επισπευτούν οι διαδικασίες τόσο για την Ποσειδώνος όσο και για τις υπόλοιπες φάσεις της ανάπλασης.

 

Για το ΔΣ Ο Πρόεδρος – Κόντης Γιάννης 
Ο Γραμματέας – Οικονόμου Γιώργος