Ξεσπά ο πατέρας της 40χρονης που πέθανε κάνοντας ράφτινγκ

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της 40χρονης που έχασε τη ζωή της κάνοντας ράφτινγκ στον Λάδωνα.

 

 

Ο πατέρας της 40χρονης που έπεσε στο νερό και έχασε τη ζωή της μίλησε στον Alpha.

 

«Αυτό που συνέβη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό. Η κόρη μου ήταν με τα εγγόνια μου. Πήγαν σε οργανωμένο γκρουπ, τουμπάρισε η βάρκα, χτύπησαν σε έναν κορμό. Είναι δυνατόν μια τέτοια εταιρεία να μου αφήσει το κορίτσι εκεί πέρα; Και να φύγουν; Ας τους έβγαζε ο ναυαγοσώστης που έχουν εκεί. Ας έψαχναν», είπε ο πατέρας της άτυχης 40χρονης.

 

«Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Λέω ότι το κορίτσι μου είναι εκεί και θα πάω να το δω. Μεθαύριο τι θα γίνει (σ.σ.: την Τρίτη, στη νεκροψία-νεκροτομή στο νοκοκομείο του Ρίου). Αυτό σκέφτομαι. Πώς θα συγκρατήσω τη γυναίκα μου», είπε επίσης ο τραγικός γονιός.

 

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα επέβαινε με ομάδα έξι ατόμων στη βάρκα και έκαναν κατάβαση του Λάδωνα από τα Φιλέικα Καλύβια προς τη λίμνη.

 

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής η βάρκα ανετράπη και τα έξι άτομα βρέθηκαν στο νερό. Η άτυχη 40χρονη παρασύρθηκε στα νερά κάτω από κορμούς δένδρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

 

Το σώμα της 40χρονης εντοπίστηκε μερικά μέτρα πιο κάτω από την ανατροπή της βάρκας, εγκλωβισμένη κάτω από κλαδιά και κορμούς δέντρων.  

 

Αμεσα στο σημείο εκλήθη και μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

TheToc