Υπεγράφει η σύμβαση Δήμου Κορινθίων και Επιμελητηρίου Κορίνθου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό πραγματοποίησε ο Πρόεδρος και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 στο Δημοτικό Μέγαρο.

 

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξ. Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παν. Πιτσάκης υπέγραψαν έγγραφο Δεσμεύσεων για την υλοποίηση της Εκθεσιακής Δραστηριότητα «Πελοπόννησος 2018» παρουσία του αντιδημάρχου κ. Χρήστου Μελέτη, του Α.΄ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Σωτήρη Σπηλιωτακάρα, του μέλους Πέτρου Αγραφιώτη και του Διευθυντή της Αναπτυξιακής Επιμελητηρίου Κορινθίας Σωτ. Κοροβήλου.

 

 

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρόεδρος του Επιμελητηρίου σχετικά με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την υποστήριξη της εκθεσιακής δραστηριότητας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορίνθιας και τον διαβεβαίωσε ότι θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου η Εκθεσιακή αυτή Δραστηριότητα να έχει απόλυτη επιτυχία.

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αφού ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την στήριξη του Δήμου στη όλη διαδικασία της προετοιμασίας, τον ενημέρωσε ότι η Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018», αποτελεί μια πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, το 2018 διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Κορινθίας, τελεί δε υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και την υποστήριξη των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ., της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και από σήμερα και του Δήμου Κορινθίων.

 

 

streetlife.gr