Το ζήσαμε και αυτό! Το Λουτράκι υπό απαγόρευση κυκλοφορίας (Εικόνες)

Η Ελλάδα από το πρωί της Δευτέρας, τελεί υπό απαγόρευση κυκλοφορίας. Εικόνες από τους δρόμους του Λουτρακίου, αποτυπώνουν τη νέα πραγματικότητα. Άδειοι δρόμοι, έλεγχοι της αστυνομίας και ο φόβος του κορονοϊού πάνω από τα κεφάλια μας...

 

Από νωρίς το πρωί αστυνομικοί βρίσκονται στους δρόμους και πραγματοποιούν ελέγχους στα έγγραφα των πολιτών μετά το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που είναι σε ισχύ από σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου. Στο Λουτράκι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους και σημεία της πόλεις.

 

Οι ένστολοι σταματούσαν τους οδηγούς και αφού έλεγχαν αν στα ΙΧ βρίσκονταν μέχρι 2 άτομα, όπως προβλέπει το μέτρο, στη συνέχεια ζητούσαν τα απαραίτητα έγγραφα ή το sms που θα πρέπει να διαθέτουν οι πολίτες προκειμένου να μπορούν να κυκλοφορούν στους δρόμους.

 

«Υπάρχει ανοχή την πρώτη μέρα, δίνονται συστάσεις, παραινέσεις, οδηγίες και συμβουλές, προσπαθούμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για τα έγγραφα που πρέπει να έχουν μαζί τους» είπε ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας, Χαράλαμπος Τετράδης στο loutraki365.gr, περιγράφοντας την πρώτη ημέρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας και τους ελέγχους που γίνονται από το πρωί στους δρόμους.

 

«Από αύριο θα υπάρξει αυστηρή εφαρμογή όλων των μέτρων, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή» πρόσθεσε.