Αλβανικά ΜΜΕ: Νεκρός από αστυνομικά πυρά ο ομογενής που ύψωσε την Ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο

Νεκρός είναι σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ ο ομογενής, ο οποίος άνοιξε πυρ στο Αργυρόκαστρο, αφού η Αστυνομία κατέβασε την Ελληνική σημαία που είχε υψώσει στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων, στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Αιματηρό τέλος είχε το περιστατικό με την καταδίωξη Έλληνα ομογενή που ύψωσε την ελληνική σημαία σε χωριό κοντά στο Αργυρόκαστρο, με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Την είδηση ότι ο Έλληνας ομογενής έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά μεταδίδουν τα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, επικαλούμενα ανακοίνωση της Αστυνομίας.

anakoinwsi

'Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πριν από λίγο τα γειτονικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο χωριό Βουλιαράτι του Αργυρόκαστρου της Αλβανίας.

Οπως μετέδωσε το himara.gr, oμογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, την κατέβασε λίγο αργότερα η αλβανική αστυνομία, με αποτέλεσμα να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ.

 

 

1540732283 1fototottt3

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών ή στον αέρα, ωστόσο αλβανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι έριξε κατά ανδρών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων (RENEA), δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα σπασμένα τζάμια των οχημάτων τους.

 

Ο ομογενής αναζητούνταν από την αλβανική αστυνομία, ενώ στο σημείο αναμένονταν να μεταβούν και οι προξενικές αρχές προκειμένου να μεσολαβήσουν αν χρειαστεί.

 

Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Αλβανίας πρόκειται για τον 35χρονο Κωσταντίνο Κατσιφά με καταγωγή από τα Ιωάννινα.

Μάλιστα δημοσιεύουν αναρτήσεις από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου σε πρόσφατη ανάρτησή του έγραφε.

«Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη..... Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία τής Βορείου Ηπείρου δεν θα μήνη θεατής. Καλούνται όλοι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».

 

Το περιπολικό της αλβανικής αστυνομίας μετά τους πυροβολισμούς:

 

 

newsbomb.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ