Ερωτικό τροχαίο στην Κόρινθο: «Ήθελε να τη σκοτώσει» είπε για το ατύχημα ο πατέρας της 30χρονης!

Για εγκληματική ενέργεια έκανε λόγο ο πατέρας της 30χρονης γυναίκας, που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα με τον 40χρονο σύζυγό της, στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Εξαμιλίων το απόγευμα του Σαββάτου (5/5/2018). Ο πατέρας της 30χρονης, περιγράφοντας το συμβάν, προφανώς από τα όσα του διηγήθηκε η κόρη του, μίλησε για καταδίωξη 3 χιλιομέτρων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια είχε υπογραμμίζει ότι κάποια στιγμή προπορευόταν άλλο αυτοκίνητο, το οποίο προσπέρασε η ίδια, αλλά και ο διώκτης-σύζυγός της…

 

«Τα είδα όλα…»

Αναφερόμενη στο τροχαίο ατύχημα, η 30χρονη είπε «τα είδα όλα, που λέμε… Θα σταματήσει το αμάξι κάποια στιγμή, αναρωτήθηκα», ενώ ο πατέρας της επισήμανε ότι σύμφωνα με τη μαρτυρία της, «τη χτύπησε το αυτοκίνητο τρεις – τέσσερις φορές…».

 

Από την πλευρά της, η άτυχη γυναίκα δεν σταματούσε να περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη στιγμή του ατυχήματος (“εγκληματικής ενέργειας”, όπως το χαρακτήρισε ο πατέρας της… «Κάποια στιγμή σταμάτησε το αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να δω… Είχε ανοίξει το καπό και δεν έβλεπα. Προσπαθούσα να βρω το κινητό μου, αλλά δεν το έβρισκα…».

 

Τότε ήταν που επιχείρησε να σπάσει το ραγισμένο σε χίλια κομμάτια παρ-μπριζ. «Το χτυπούσα με τα πόδια μου, το κλωτσούσα με τα παπούτσια να το σπάσω, αλλά δεν μπορούσα. Έλεγα “πως θα βγω από εδώ μέσα;”. Πρέπει να σας πω ότι οι κινήσεις μου ήταν όλες “παγωμένες”…  Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Τότε γύρισα πίσω και είδα ότι είχε ανοίξει το πορτ-μπαγκάζ… Πιέστηκα, σφηνώθηκα στο πίσω κάθισμα, πιέστηκα και έτσι βγήκα»!

 

Τα προβλήματα στο ζευγάρι είχαν ξεκινήσει από τα πρώτα χρόνια της έγγαμης συμβίωσης, όπως δήλωσε ο πατέρας της 30χρονης… «Ο γάμος έγινε το 2005», ξεκίνησε την αφήγησή του, «και το 2011 ξεκίνησαν κάποια προβλήματα, αρχικά με φραστικές επιθέσεις… Μετά άρχισαν οι χειροδικίες, οι ξυλοδαρμοί, οι τραυματισμοί και τα νοσοκομεία…». Κάθε φορά όμως ερχόταν μετά και η “συγγνώμη” από τον γαμπρό του και οι ευκαιρίες που δίνονται στις περιπτώσεις αυτές, αλλά και οι υποσχέσεις ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί…

 

«Δώσαμε αρκετές ευκαιρίες, για να συνεχιστεί ο γάμος, κυρίως προς όφελος των παιδιών», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πατέρας της 30χρονης. «Πριν από ενάμιση χρόνο όμως, είχαμε πλέον, φθάσει στο απροχώρητο. Οι συμπλοκές, οι ξυλοδαρμοί και η βία συνεχίζονταν και μάλιστα παρουσία των τεσσάρων ανηλίκων παιδιών. Δεν πήγαινε άλλο»!

 

Κι έτσι ήρθε το τέλος του συζυγικού βίου, σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα της 30χρονης γυναίκας. «Αυτός ο γάμος δεν μπορούσε να συνεχιστεί, για το καλό των τεσσάρων παιδιών… Μετά την απομάκρυνση της κόρης μου από το σπίτι, δεν σταμάτησε όμως, να κυνηγάει την κόρη μου και να την απειλεί… Δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει».

 

 

«Ήθελε να τη βγάλει απ’ τη μέση. Να τη σκοτώσει»…

Αλλά, το χειρότερο δεν είχε συμβεί ακόμη… «Το αποκορύφωμα ήρθε το Σάββατο (5/5/2018), που έβαλε μπροστά το σχέδιό του. Ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ήθελε να τη βγάλει από τη μέση, να τη σκοτώσει. Το είχε σχεδιάσει μάλιστα με τέτοιο τρόπο, ώστε να φανεί ως τροχαίο ατύχημα»!

 

Στη συνέχεια, ο πατέρας της 30χρονβης ακούστηκε ιδιαιτέρως ανακουφισμένος… «Ευτυχώς, δεν του βγήκε όπως το είχε σχεδιάσει. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως, και τον νοικοκύρη… Μ ετη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας όμως, γλίτωσαν όλοι. Και το λέω αυτό διότι εκτός από την κόρη μου, στο τροχαίο ενεπλάκη ακόμη ένα αυτοκίνητο, με τρία κορίτσια μέσα, και θα μπορούσε να έχει επέλθει και για εκείνες το μοιραίο…», κατέληξε ο πατέρας της 30χρονης γυναίκας.

 

 

 

Σχετικά θέματα:

 

Αποκάλυψη: Πέπλο μυστηρίου γύρω από το τροχαίο ατύχημα του Σαββάτου στα Εξαμίλια!

 

Ερωτικό τροχαίο στην Κόρινθο: Εν διαστάσει σύζυγοι οι εμπλεκόμενοι!

 

Ερωτικό τροχαίο στην Κόρινθο: Ανατριχιαστική περιγραφή της καταδίωξης και του τροχαίου…