Η Καλίνσκαγια αντίπαλος της Ελληνίδας - Σαποβάλοφ - Τσιτσιπάς 2-0: Πρόωρος αποκλεισμός

 Η Καλίνσκαγια αντίπαλος της Ελληνίδας τενίστριας στις 16 του Miami Open

 

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στις 16 του Miami Open και θα αντιμετωπίσει την Άννα Καλίνσκαγια στον τέταρτο γύρο του Miami Open.

 

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Γιαστρέμσκα και τσέκαρε το εισιτήριό της για τη φάση των 16 του Miami Open.

 

Στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης, η Ελληνίδα τενίστρια θα βρει απέναντί της την Ρωσίδα Άννα Καλίνσκαγια, η οποία προσπέρασε το εμπόδιο της Γελένα Οσταπένκο.

 

Οι δύο τενίστριες θα διασταυρώοσουν τα ξίφη τους τη Δευτέρα 25 Μαρτίου με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Σαποβάλοφ - Τσιτσιπάς 2-0: Πρόωρος αποκλεισμός στο Miami Open

 

Portnet - Miami Open: Σαποβάλοφ - Τσιτσιπάς 2-0

 

Ο Ντένις Σαποβάλοφ (Νο126) επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) του Στέφανου Τσιτσιπά για τον 2ο γύρο του Miami Open με τον Έλληνα τενίστα να γνωρίζει τον αποκλεισμό.

 

 

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε... δύο μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο11) γνώρισε την ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοφ (Νο126) με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Miami Open αρκετά νωρίς στη διοργάνωση.

 

Οι δύο τενίστες βρέθηκαν αρχικά στο κορτ την Παρασκευή αλλά έπαιξε μόλις τρια γκέιμ και εν συνεχεία η αναμέτρηση διεκόπη λόγω βροχής.

 

Οι Σαποβάλοφ και Τσιτσιπάς μπήκαν ξανά στο γήπεδο το Σάββατο και αρχικά ο Καναδός πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2 και εν συνεχεία στο δεύτερο οι δύο τενίστες διατηρούσαν το σερβίς τους μέχρι το 4-4. Εκεί ο Σαποβάλοφ έκανε μπρέικ στο σερβίς του Τσιτσιπά, πέρασε μπροστά με 5-4 και πήρε και το επόμενο γκέιμ για να φτάσει στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ