Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα ο «Ιούδας» - Πρωταγωνιστεί σε φετινή επιτυχία

Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι μια από τις κλασσικές ταινίες, που προβάλλεται κάθε χρόνο την Μεγάλη Εβδομάδα από τον ANT1.

 

Η υπερπαραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάουελ στον ρόλο του Ιησού, την Ολίβια Χάσεϊ στο ρόλο της Παναγίας αλλά και τον Έλληνα Γιώργο Βογιατζή ως Ιωσήφ έχει συνδέσει το όνομά της με την περίοδο του Πάσχα.

 

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την τηλεοπτική σεζόν 1978 - 1979 από την ΕΡΤ. Από τις αρχές του '90 και έπειτα προβάλλεται κάθε Πάσχα, σημειώνοντας μάλιστα υψηλή τηλεθέαση.

 

Ο Ιούδας από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

 

Ένας από τους ηθοποιούς που ξεχώρισε και διέγραψε μια αρκετά σημαντική καριέρα μετά τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» είναι ο Ίαν ΜακΣέιν.

 

Ο Βρετανός ηθοποιός ήταν τότε 34 ετών και τον θυμόμαστε λόγω των σκληρών χαρακτηριστικών του προσώπου του.

 

Σήμερα, είναι 80 ετών και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες.

 

 

Ο Ίαν ΜακΣέιν εμφανίστηκε στο επικό Game of Thrones, 40 χρόνια μετά την βιβλική σειρά, κάνοντας ένα σύντομο πέρασμα που, ωστόσο, θυμούνται οι φαν της σειράς.

 

 

The_Broken_Man.jpg

 

Ακόμη, ο Ίαν ΜακΣέιν ενσάρκωσε τον «Μαυρογένη» στους Πειρατές της Καραϊβικής ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στις σειρές «Οι στυλοβάτες της Γης» και «American Gods».

 

blackbeard-pirates-of-the-caribbean.jpg

 

Ακόμη, πρωταγωνιστεί στις τέσσερις ταινίες του John Wick saga με τον Κιάνου Ριβς που ολοκληρώθηκε με επιτυχία φέτος, σπάζοντας ταμεία στο Box Office.

 

 

jock-wick.jpg