Πάνω από 2 ευρώ η μέση τιμή της αμόλυβδης σε Λουτράκι και Περαχώρα

Απόγνωση για τους καταναλωτές και… με αποδείξεις. Η τιμή της βενζίνης στο Λουτράκι και την Περαχώρα, τραβάει την ανηφόρα. Όπως άλλωστε, σε όλη τη χώρα…

 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι σύμφωνα με την εφαρμογή του Υπουργείου Οικονομικών e-Καταναλωτής, η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης σε Λουτράκι και Περαχώρα, έχει πλέον διαμορφωθεί στα 2,019 ευρώ.

 

Η χαμηλότερη τιμή της απλής αμόλυβδης, σύμφωνα πάντα με την εφαρμογή, είναι στην οδό Ποσειδώνος στο Λουτράκι, απέναντι από το Καζίνο, όπου στοιχίζει 1,949 ευρώ, ενώ η ακριβότερη είναι στο πρατήριο της Λ. Αθηνών 504Β, με 2,099 ευρώ.

 

Οι περισσότεροι πρατηριούχοι της περιοχής, προσπαθούν έστω και με τα ελάχιστα περιθώρια που τους έχουν απομείνει να κρατήσουν τις τιμές ακόμη και ένα λεπτό κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 2 ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν αλλά και τους ρυθμούς με τους οποίους κινούνται οι αυξήσεις, θεωρείται βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα το φράγμα αυτό θα σπάσει οριστικά, για όλα τα βενζινάδικα της πόλης.

 

Στην Περαχώρα, υπάρχουν 2 πρατήρια βενζίνης. Στο ένα η τιμή είναι στα 1,988, ενώ στο δεύτερο, 1,996.

 

Αν κάποιος ψάχνει τη φθηνότερη βενζίνη της Κορινθίας, θα πρέπει να πάει μέχρι το Κρυονέρι, όπου η τιμή της αμόλυβδης στο βενζινάδικο του Ν. Ζάρκου είναι στα 1,919.