Σε ποιες περιοχές θα βρέξει σήμερα

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση, προβλέπεται σήμερα στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά κυρίως ορεινά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα, γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές στα ηπειρωτικά ορεινά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

 

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

 

Για αύριο Παρασκευή, στα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Αύξηση των νεφώσεων τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία κυρίως στα βορειοδυτικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ