«Σκέφτομαι να κινηθώ εναντίον του ΣΚΑΪ»

 

 

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αποχώρησε από το Survivor και τώρα ήρθε η ώρα να απαντήσει σε όσους τον χαρακτήρισαν διπρόσωπο και αποκαλύπτει πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ.

 

 

Πώς θα περιέγραφες την εμπειρία που έζησες στο «Survivor»;

 

 

Ήταν εμπειρία ζωής. Δεν θα το χαρακτήριζα παιχνίδι επιβίωσης, αλλά παιχνίδι πείνας.

 

Ο πρώην παίκτης επιβεβαίωσε πως σκέφτεται να κινηθεί εναντίον του ΣΚΑΪ, γιατί η εικόνα που προέβαλαν για εκείνον μέσα από το παιχνίδι δεν ήταν αντιπροσωπευτική.

 

 

«Έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση και εξετάζει το ενδεχόμενο να μην έχω τύχει της ιατρικής περίθαλψης που θα έπρεπε όταν τραυματίστηκα» αποκαλύπτει, ενώ σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της εικόνας αναφέρει «όταν βγήκα από το παιχνίδι διαπίστωσα ότι έπαιξε στα επίσημα social media του παιχνιδιού ένα βίντεο με μυστήρια μουσική, που δημιουργούσε την εντύπωση ότι κλέβω καρύδες, κάτι που θα ήταν πολύ χαζό να κάνει κάποιος, γιατί στο συγκεκριμένο μέρος που βρισκόμασταν οι καρύδες έπεφταν στο κεφάλι σου».

 

 

«Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, υπήρχαν άτομα που μου έγραφαν «ψόφα». Ομολογώ ότι αυτό με σόκαρε, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να υπήρχε έστω μια μικρή μερίδα κόσμου που είχε αυτά τα αισθήματα για μένα».

 

 

alphafreepress.gr