Άγιοι Θεόδωροι: Αγιασμός στα νέα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου

Την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου των Αγίων Θεοδώρων, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, του Aναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Νίκου Ταγαρά, του Δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη, του Αντιδημάρχου κ. Σπύρου Ράτη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωσταντή, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Τσαγκάρη, του Αστυνομικού Δ/ντη Κορινθίας, του Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος των Αγίων Θεοδώρων, των Περιφερειακών Συμβούλων, υποψηφίων εν όψη Δημοτικών εκλογών, Προεδρείων Συλλόγων και καλεσμένων, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των νέων γραφείων του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων.

 

 

Στην εκδήλωση μίλησε ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης τονίζοντας ιδιαίτερα την σημασία επίλυσης χρόνιων προβλημάτων της περιοχής, όπως αυτό του βιολογικού καθαρισμού, της βελτίωσης του οδικού άξονα, καθώς και της επίσπευσης της δημιουργίας του αλιευτικού καταφυγίου στη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

 

 

Ήδη η Περιφέρεια σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, βρίσκονται σε συνεχή επαφή καθώς και με το αρμόδιο υπουργείο προκειμένου το έργο να προχωρήσει.

 

 

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης με τη σειρά του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων.

 

 

korinthostv.gr