Άγιοι Θεόδωροι: Σε λίγη ώρα η κηδεία του 24άχρονου

Συγκίνηση σκόρπισε στην κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων, η πρόωρη απώλεια της 24χρονου Ι. Μ. που έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του το βράδυ της Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος, είχε επικοινωνία με τον ξάδερφό του το απόγευμα της ίδιας ημέρας για να κανονίσουν πως θα περάσουν το βράδυ τους. Στη συνέχεια, ο ξάδερφός του, προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά, αλλά ο 24χρονος δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής. Το γεγονός αυτό, ανησύχησε τον ξάδερφό του, ο οποίος μόλις τελείωσε την εργασία του, πήγε αμέσως στο σπίτι του 24χρονου, καθότι είχε ανησυχήσει.

 

Έσπρωξε την μισάνοιχτη πόρτα του σπιτιού του 24χρονου και στη συνέχεια ήρθε αντιμέτωπος με τη μακάβρια εικόνα. Ο αυτόχειρας, είχε δώσει τέλος στην ζωή του με το λουρί της αλυσίδας του σκύλου περνώντας την στο μονόζυγο του σπιτιού του. Μάλιστα, είχε βάλει πολύ δυνατά μουσική στον υπολογιστή του, πιθανώς για να μην καταλάβουν κάτι οι γονείς του που μένουν ακριβώς στον επάνω όροφο.

 

Όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι, περίπου 50 λεπτά αργότερα, ήταν πλέον πολύ αργά. Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Η κηδεία του 24χρονου Γιάννη Μ., θα γίνει σήμερα Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, στις 11:30 στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας.