Αγώνες Drift στο Λουτράκι στις 11 και 12 Νοεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Νοεμβρίου στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου έχει ξεκινήσει, με την οργανωτική επιτροπή να βρίσκεται σε «πυρετό» προετοιμασιών.

 

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line σε συνεργασία με την ομάδα Drift Dynasty θέλοντας να αναδείξει για ακόμη μία φορά το δημοφιλές άθλημα του Drift, έχει προχωρήσει στη δημιουργία μίας διαδρομής η οποία θα δοκιμάσει τις οδηγικές ικανότητες των συμμετεχόντων των τριών κατηγοριών (Drift 1, Drift 2, Drift 3). Επιπρόσθετα η συγκεκριμένη διαδρομή πρόκειται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους εκατοντάδες θεατές οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου στις 11 και 12 Νοεμβρίου ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών του Drift.

 

Οι αγωνιζόμενοι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι οποίοι θα βρεθούν στο Λουτράκι για να δώσουν την τελευταία αγωνιστική παράσταση τους για το 2023, ταυτόχρονα θα διαφημίσουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και συγκεκριμένα το άθλημα του Drift σε κάθε γωνιά της χώρας μας.