Αιχμές Κ. Παντελέου κατά Θανάση Γεωργίου για το Μουσείο της Περαχώρας

Σαφείς αιχμές κατά του προκατόχου του, Θανάση Γεωργίου, άφησε ο νυν αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Κώστας Παντελέου, αναφορικά με το θέμα του Μουσείου της Περαχώρας.

 

Το θέμα έθιξε στην τοποθέτησή του, ο τέως δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος ανέφερε ότι "έχετε βάλει στην Οικονομική Επιτροπή έναν δικηγόρο για να συνδράμει στο θέμα της  κυκλοφοριακής σύνδεσης για το θέμα του Μουσείου της Περαχώρας. Από το 2015 που έχει προκύψει ζήτημα με την κυκλοφοριακή σύνδεση για το Μουσείο της Περαχώρας, φτάσαμε Μάρτιο 2018 για να βάλουμε δικηγόρο να μας συνδράμει για να απαλλοτριωθούν κάποιοι χώροι. Τι κάνατε τόσα χρόνια";

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Κώστας Παντελέου, άφησε σαφείς αιχμές κατά του προκατόχου του, Θανάση Γεωργίου, καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: "Εγώ ανέλαβα 15/3/2017. Δεν είχα καμία ενημέρωση από τον προηγούμενο αντιδήμαρχο, ο οποίος πήρε τα κουτιά του και έφυγε. Μόλις ενημερώθηκα για το θέμα, από το Σύλλογο Φϊλων του Μουσείου της Περαχώρας, πήγα στην υπηρεσία και έβαλα αμέσως δικηγόρο. Δεν είμαι Θεός να γνωρίζω τι γίνεται στην Υπηρεσία. Ο κύριος Γεωργίου, δεν έκανε τίποτα για το θέμα".