Το αλάνθαστο κόλπο για να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί

Παλιό αλλά πάντα αποτελεσματικό!

 

Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε τον έρωτα για να μας γεμίζει αισιοδοξία και όμορφες σκέψεις. Θα μου πεις, αυτά δεν μπορείς να τα έχεις χωρίς τον έρωτα; Φυσικά και ναι! Απλά δεν μπορώ να αμφισβητήσω την απίθανη επίδραση που έχουν τα δυνατά συναισθήματα στην ψυχολογία μας.

 

Τελοσπάντων, το υπό εξέταση θέμα, είναι πολύ πιο συγκεκριμένο και πρακτικό. Θέλεις κάποιον ή κάποια, βλέπεις ότι υπάρχει μία μικρή ανταπόκριση, αλλά εσύ θέλεις να βεβαιωθείς για τα συναισθήματά του.

 

Υπάρχει λοιπόν ένας τρόπος, απλός, που θα τον/την τρελάνει κυριολεκτικά: Ονομάζεται σκωτσέζικο ντους και παρακάτω σου εξηγώ την εφαρμογή που έχει στον έρωτα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τον… μπερδέψεις! Να γίνεις ένα μικρό ζουζούνι. Ξεκίνα λοιπόν με το ασταμάτητο πρέσινγκ. Προφανώς και δεν εννοώ να γίνεις ενοχλητικός/ή, αλλά μπορείς σε κάθε περίπτωση να κάνεις την παρουσία σου αισθητή. Ξέρεις τώρα, σχόλια στο Instagram, κανένα μήνυμα. Γενικότερα να έχεις μία καθημερινή παρουσία στη ζωή του/της.

Και αφού γίνει αυτό για κάποιο διάστημα… απλά εξαφανίσου! Εξαφανίσου από τα social του και από τη ζωή του/της γενικότερα. Σε περίπτωση που έχει συναισθήματα για σένα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε αναζητήσει.