Ανακοίνωσε Πάνο Κοντόπουλο η Μαρία Πρωτοπαππά

Ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου η ένταξη του ιατρού, Πάνου Κοντόπουλου, στον συνδυασμό της υποψηφίας Δημάρχου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Μαρίας Πρωτοπαππά...

 

Ο γενικός ιατρός του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, ανακοινώθηκε μέσα από τον λογαριασμό της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Δημιουργίας" στα social media, ενώ στο μήνυμά του που συνόδευσε την ανακοίνωση, περιγράφει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

 

Το μήνυμα του Πάνου Κοντόπουλου:

 

Μετά από ώριμη σκέψη, την αγάπη που έχω για αυτόν τον τόπο, και την παρότρυνση αγαπημένων μου ανθρώπων και του κόσμου αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη -Δύναμη Δημιουργίας -και τη Μαρία Πρωτοπαππά.

 

Είμαι ο Πάνος Κ. Κοντόπουλος ,Γενικός Οικογενειακός Ιατρός , στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου και στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλμυρής.

 

Από τότε που γεννήθηκα ,το Λουτράκι και η ευρύτερη περιοχή, ήταν για μένα ο παράδεισός μου. Αγαπημένοι άνθρωποι, τόπος γεμάτος εικόνες και μυρωδιές, προορισμός που συνδυάζει κάθε είδος τουρισμού θρησκευτικό, αρχαιολογικό, πολιτιστικό….

 

Σε αυτόν τον τόπο θέλω να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου προκειμένου να ξαναφτάσει στην κορυφή όπως ήταν κάποτε και όπως του αξίζει για το καλό όλων μας.

 

Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια την κυρία Μαρία Πρωτοπαππά για την τιμή που μου έκανε και τον κόσμο που με στηρίζει και ελπίζω να φανώ άξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών του

 

Μετά τιμής

Πάνος Κ Κοντόπουλος

Γενικός Οικογενειακός Ιατρός