Ανατριχιαστικό τροχαίο στο Λουτράκι τα ξημερώματα (Εικόνες)

Κινηματογραφικό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, στο Λουτράκι, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπειτα από μια τρελή πορεία καρφώθηκε σε δένδρο!

 

Απ' τη σφοδρή σύγκρουση η μηχανή εκσφενδονίστηκε από το καπό του αυτοκινήτου, προκαλώντας υλικές ζημιές σε παρακείμενη καφετέρια, αλλά σαν από θαύμα τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός βγήκαν από το όχημα, ελαφρά τραυματισμένοι.

 

Το αυτοκίνητο κινείτο στο ύψος των Καταρρακτών, με κατεύθυνση το Λουτράκι, όταν ξαφνικά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ξεκίνησε μια τρελή πορεία συγκρούσεων. Αρχικά έπεσε πάνω σε κολόνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

 

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ξεριζώθηκε κυριολεκτικά και η μηχανή του αυτοκινήτου από το αμάξωμα. Ευτυχώς, λόγω του προχωρημένου της ώρα (το ατύχημα έγινε περίπου στις 4 τα ξημερώματα), δεν υπήρχε κανείς στο μαγαζί!

 

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος, που κατάγονται από το Λουτράκι, είχαν τις αισθήσεις τους και μάλλον… είχαν και Άγιο, αφού τραυματίστηκαν ελαφρά!

 

Σημειώνεται ότι είναι το τρίτο τροχαίο που συμβαίνει στο συγκεκριμένο σημείο μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες, αφού την 1η Σεπτεμβρίου μεθυσμένος οδηγός παραλίγο να σκορπίσει το θάνατο σε δεκάδες πελάτες καφετέριας (δείτε την είδηση εδώ), ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, τα μεσάνυχτα της 18ης Αυγούστου, μεθυσμένη οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα και την εγκατέλειψε (δείτε την είδηση εδώ)