Ανοίγουν στόματα για τον σάτυρο ιερέα: «Στη γειτονιά γνώριζαν ότι ξεμονάχιαζε ανήλικα κορίτσια»

«Όλοι γνωρίζαν και όλοι συγκάλυπταν» καταγγέλλει κάτοικος από τα Κάτω Πατήσια - Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της νοσηρής δράσης του 37χρονου ιερέα - Είχε βιάσει 7 φορές την ανήλικη και την εκβίαζε με «ροζ» βίντεο
 
Δεν έχουν τέλος οι αποκάλυψεις για τη νοσηρή δράση του 37χρονου ιερέα από τα Κάτω Πατήσια ο όποιος φέρεται να είχε παρενοχλήσει και άλλα παιδιά της περιοχής.
 
 

Μετά την καταγγελία της 17χρονης την οποία ο σάτυρος ιερές βίασε τουλάχιστον 7 φορές από τον Νοέμβριο του 2019 μέχρι τα μέσα του 2020 μέσα στην εκκλησία, μια 19χρονη κατήγγειλε πως ο ίδιος της ζητούσε να περάσει λίγο χρόνο μαζί της.
 

 

Τα στόματα στην περιοχή έχουν ανοίξει και αρκετοί μιλούν για έναν παπά που ξεμονάχιαζε ανήλικα κορίτσια με το πρόσχημα του κατηχητικού.

«Όλοι γνωρίζαν στη γειτονιά και όλοι συγκάλυπταν. Κάποτε τον είχα καλέσει να δώσει συμβουλές στην κόρη μου που ήταν εδώ και μου είπε 'πρέπει να μιλήσω μαζί της να της κάνω κάποιες προσωπικές ερωτήσεις», λέει μια κάτοικος της περιοχής η οποία μόλις ρώτησε τον 37χρονο τι είδους ερωτήσεις θέλει να κάνει στην κόρη της έλαβε την απάντηση «αυτό δεν σας αφορά κυρία μου».

 

«Από εκεί και μόνο κατάλαβα περί τίνος πρόκειται. Θεωρώ ότι όλοι συγκάλυπταν αυτή την κατάσταση. Και η εκκλησία και η γειτονιά», δηλώνει και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του 37χρονου.

Την ίδια στιημή σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για το «εφιάλτη» που φαίνεται πως ζούσε η 17χρονη κοπέλα στα χέρια του ιερέα και μάλιστα μέσα στην εκκλησία!

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει βιάσει το παιδί 7 φορές ενώ την εκβίαζε με «ροζ» βίντεο ώστε να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ