Αντετοκούνμπο: Έγραψε ιστορία - Αρχηγός στο All Star Game

Τεράστια διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού στη τρίτη παρουσία του σε All Star Game του NBA θα είναι ο αρχηγός της ομάδας της Ανατολής.

 

 

Ο Έλληνας φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς συγκέντρωσε 4.375.747 ψήφους. Οι επιλογές προέκυψαν από τις ψήφους του κοινού σε ποσοστό 50%, από τις ψήφους των παικτών του NBA σε ποσοστό 25% και από τις ψήφους ενός επιλεγμένου γκρουπ δημοσιογράφων σε ποσοστό 25%.

 

 

 

 

Αρχηγός στην ομάδα της Δύσης θα είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, με τον ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς να συγκεντρώνει 4.620.809 ψήφους και να ετοιμάζεται για την 15η παρουσία του σε All Star Game. Περισσότερες παρουσίες από τον Λεμπρόν έχουν ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (19) και Κόμπι Μπράιαντ (18).

 

 

Μαζί με τους αρχηγούς, έγιναν γνωστά και τα ονόματα των παικτών που θα στελεχώσουν τις βασικές πεντάδες. Στις 31 Ιανουαρίου θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των αναπληρωματικών.

 

 

Σημειώνεται πως Γιάννης και Λεμπρόν θα επιλέξουν εκείνοι τους παίκτες που θα στελεχώσουν τις ομάδες τους και μπορούν να επιλέξουν παίκτη από οποιαδήποτε περιφέρεια.

 

 

Το εφετινό All Star Game του NBA θα διεξαχθεί στη Σάρλοτ, 15-17 Φεβρουαρίου.

 

 

Η αρχική πεντάδα της Ανατολής:

 

Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς)

 

Τζόελ Εμπίντ (Φιλαδέλφεια Σίξερς)

 

Κάιρι Ίρβινγκ (Μπόστον Σέλτικς)

 

Κέμπα Γουόκερ (Σάρλοτ Χόρνετς)

 

Καουάι Λέοναρντ (Τορόντο Ράπτορς)

 

 

Η αρχική πεντάδα της Δύσης

 

Λεμπρόν Τζέιμς (Λος Άντζελες Λέικερς)

 

Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς)

 

Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς)

 

Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ)

 

Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς)

 

neaselida.gr