Απίστευτο: Γυναίκα στο Μάλι γέννησε εννιάδυμα!

Εννέα παιδιά έφερε στη ζωή μια γυναίκα στο Μάλι όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

 

Η γέννηση των εννέα παιδιών αποτέλεσε έκπληξη και για τους γιατρούς οι οποίοι περίμεναν ότι η γυναίκα, ηλικίας 25 ετών, θα γεννούσε επτά παιδιά.

 

Οι υπέρηχοι που είχε κάνει η Χαλιμά Σισέ τόσο στο Μάλι όσο και στο Μαρόκο είχαν δείξει ότι περίμενε επτάδυμα και γι’ αυτό είχαν προετοιμαστεί οι γιατροί.

 

Όπως αποδείχθηκε, όμως, στην εξέταση δεν εντοπίστηκαν τα άλλα δύο νεογνά.

 

Η 25χρονη γέννησε και τα εννέα παιδιά της με καισαρική τομή.

 

 

Γυναίκα Μάλι εγκυμοσύνη

Η 25χρονη που γέννησε τα εννιάδυμα


Γυναίκα Μάλι εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη της 25χρονης είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της πολιτικής ηγεσίας στο Μάλι με τον μεταβατικό ηγέτη της χώρας να δίνει εντολή να μεταφερθεί στο Μαρόκο προκειμένου να γεννήσει εκεί, όπως και έγινε.

 

«Τόσο η μητέρα όσο και τα νεογέννητα χαίρουν άκρας υγείας» δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων η υπουργός Υγείας του Μάλι προσθέτοντας ότι ενημερώνεται συνεχώς από τον γιατρό που συνόδευσε την 25χρονη στο Μαρόκο.

 

Όπως ανακοίνωσε, δε, η μητέρα και τα νεογέννητα θα επιστρέψουν στο Μάλι μετά από αρκετές εβδομάδες.

 

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο υπουργός Υγείας του Μαρόκο δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για τέτοια γέννα σε κάποιο από τα νοσοκομεία της χώρας του.

 

Οι γιατροί ήταν εξαιρετικά ανήσυχοι για την έκβαση της εγκυμοσύνης τόσο για την 25χρονη όσο και για τα παιδιά καθώς οι κυήσεις εννιάδυμων είναι εξαιρετικά σπάνιες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ