Αποφυλακίστηκε χθες ο Δημήτρης Ρίζος

Αποφυλακίστηκε χθες, ο δημοσιογράφος και πρώην εκδότης, Δημήτρης Ρίζος. Ο 82χρονος,  που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, συνελήφθη στις 14 Ιουνίου στο Α.Τ . του Ελληνικού, όπου είχε πάει να δώσει το “παρών” για κάποιες παλιές του υποθέσεις.

 

Οι αστυνομικοί, αφού τον ενημέρωσαν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών και χρηματική ποινή 22.500 ευρώ, για παραβάσεις σχετικές με τη Νομοθεσία περί κοινωνικής ασφάλισης, μη καταβολή δεδουλευμένων, τον οδήγησαν στη συνέχεια στον Εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών, ο οποίος διέταξε τη φυλάκιση του στην Κω!

 

Ο Δημήτρης Ρίζος οδηγήθηκε την περασμένη Τρίτη και μετά από παραμονή μερικών ημερών στο σωφρονιστικό κατάστημα της Κω τελικά αποφυλακίστηκε χθες.

 

Ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος» είχε δηλώσει πτώχευση πριν από πέντε χρόνια και είχε αναστείλει την έκδοση του φύλλου. Στη συνέχεια δούλεψε για ένα διάστημα στον «Ελεύθερο Τύπο» και στη συνέχεια αποσύρθηκε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ