Αποκάλυψη: Η "γυμνή" αλήθεια για το νερό στο "Ξενοδοχείο των Μεταναστών" στους Αγίους Θεοδώρους

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, που έκανε λόγο για εντολή από την πλευρά του Δήμου να κοπεί το νερό στο Ξενοδοχείο Ηλιόχαρη στους Αγίους Θεοδώρους.

 

Το ρεπορτάζ μάλιστα, συνοδευόταν από φωτογραφίες που έδειχναν το κλιμάκιο της ΔΕΥΑΛ Αγ.Θ. την ώρα που είχε μεταβεί στο ρολόι του Ξενοδοχείου.

 

 

 

 

Σε όλο τον κόσμο, αν ένα ρεπορτάζ συνοδεύεται από φωτογραφίες, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Άλλωστε, η κοινή λογική λέει πως για να βρίσκεται η υπηρεσία της ΔΕΥΑΛ στο συγκεκριμένο σημείο, προφανώς θα έχει δεχτεί από κάποιον εντολή. Στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, όμως, τη διοίκηση του οποίου έχει ο Γιώργος Γκιώνης, χρειάζεται να αποδεικνύεις και τα αυτονόητα, κάτι που θα χρειαστεί να κάνουμε σήμερα.

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων της 31ης Οκτωβρίου 2018, ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, κάνοντας προσωπική επίθεση στο δημοσιογράφο του loutraki365.gr, Αλέξανδρο Κανδρή, ανέφερε χαρακτηριστικά:

 

"Γράφανε προχτές, το κόψανε το νερό. Ποιό νερό ρε; Ποιό νερό κόψαμε ρε παιδιά; Τι να πούμε τώρα στον άνθρωπο; Διέψευσέ το; Δεν το καταλαβαίνει, δεν θα το καταλάβει ποτέ. Αυτό είναι αλήθεια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θέλει να κάνει τη δουλειά του, με τον τρόπο που την κάνει. Τι να του κάνουμε δηλαδή; Αυτή είναι η πραγματικότητα είτε το θέλουμε είτε όχι.".

 

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Γκιώνης συνέχισε απευθυνόμενος στη Μαρία Πρωτοπαππά (που είχε ζητήσει εξηγήσεις για το γεγονός ότι δόθηκε εντολή να κοπεί το νερό στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο): "Ακούσατε εσείς με τα δικά σας τα αυτιά να δόθηκε εντολή να κοπεί το νερό; Είπαμε και πάλι, τα ΜΜΕ, έτσι όπως έχει γίνει, δεν ελέγχεται τίποτα στο ΜΜΕ, γράφεις ο,τι θέλεις, λές ο,τι θέλεις, δεν δίνεις λογαριασμό, μόνο αν πας και κάνεις αγωγές τότε πρέπει να δώσει λογαριασμό, μόνο τότε αρχίζουν και σφίγγουν τα πράγματα. Δυστυχώς, ο καθένας μπορεί να γράφει ο,τι θέλει και όπως θέλει. Εκεί φτάσαμε. Τα ΜΜΕ αυτά είναι. Ούτε τα υποστηρίζω ούτε τα καταδικάζω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και εγώ μπορεί αύριο το πρωί να ανεβάσω κάτι και να ψάχνεται ο καθένας αν είναι αλήθεια ή όχι. Η πραγματικότητα όμως είναι μία. Ούτε προσπαθήσαμε να κόψουμε το νερό ούτε τίποτε άλλο".

 

Διαβάστε τώρα με προσοχή κύριε Γκιώνη το ρεπορτάζ για να αποδειχθεί η αλήθεια.

 

Το loutraki365.gr, επικοινώνησε σήμερα 1/11/2018 με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ, Φίλιππα Θυμή. Ο κύριος Θυμής, αρνήθηκε μεν ότι έδωσε εντολή να κοπεί το νερό στο Ξενοδοχείο Ηλιόχαρη στους Αγίους Θεοδώρους, τόνισε δε ότι εκτός του προέδρου της ΔΕΥΑΛ, μόνο ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων έχει το δικαίωμα για έκτακτα γεγονότα να δώσει οποιαδήποτε εντολή στη ΔΕΥΑΛ - Αγ. Θ.

 

Στη συνέχεια, το loutraki365.gr, επικοινώνησε στις 2:35 μ.μ. με τον Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων, Σπύρο Ράτη ο οποίος δήλωσε υπεύθυνα και με παρρησία ότι ο ίδιος έδωσε την εντολή να κινητοποιηθεί το συνεργείο της ΔΕΥΑΛ - Αγ. Θ., με σκοπό να διακοπεί το νερό, σε περίπτωση που διαπιστωθεί παρατυπία.

 

Τελικά, παρά τους ενδελεχείς ελέγχους δεν διαπιστώθηκε κάποια παρατυπία και η υδροδότηση του συγκεκριμένου ξενοδοχείου δεν διεκόπη. Κάτι που από την πρώτη στιγμή είχε επισημάνει το loutraki365.gr.

 

 

Πλέον, μόνο δύο κατηγορίες ανθρώπων μπορούν να συνεχίσουν να αμφιβάλλουν: Οι αμετανόητα εμπαθείς και οι παθολογικοί ψεύτες.