Αποκλειστικό: Εντολή να κοπεί το νερό στο ξενοδοχείο των Αγ. Θεοδώρων που φιλοξενεί τους μετανάστες

Εντολή για διακοπή της υδροδότησης του ξενοδοχείου "Ηλιόχαρη" που από σήμερα και μέχρι το Μάρτιο, θα φιλοξενεί 230 μετανάστες από τη Συρία και το Ιράν, υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr από την πλευρά του Δήμου.

 

Για το λόγο αυτό, κλιμάκιο της ΔΕΥΑΛ - Αγ.Θ. μετέβη στο ξενοδοχείο προκειμένου να διακόψει την υδροδότηση, όπου "συνελήφθη" από το φωτογραφικό φακό του Loutraki365.gr, την ώρα που είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες ελέγχου.

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ξενοδοχείο Ηλιόχαρη έχει οφειλές προς τη ΔΕΥΑΛ αλλά έχει κάνει διακανονισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που η διακοπή της υδροδότησης δεν πραγματοποιήθηκε τελικά.

 

Σε επικοινωνία που είχε το loutraki365.gr, με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ - Αγ. Θ. Φίλιππα Θυμή, μας ανέφερε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε επίσημη εντολή από τον ίδιο για διακοπή υδροδότησης στο εν λόγω ξενοδοχείο και ότι για να διακοπεί η υδροδότηση πρέπει να αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο υπάλληλος της ΔΕΥΑΛ δεν βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο με δική του πρωτοβουλία. Μένει να φανεί ποιος έδωσε την εντολή...