Αποκλειστικό: Προς ενοικίαση το Spa Λουτρακίου

Και ξαφνικά, η Δημοτική Αρχή του Γιώργου Γκιώνη, εμφανίζει θέμα εκμίσθωσης του Υδροθεραπευτηρίου «Loutraki Thermal Spa». Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, συνεδρίαση της Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου (Λουτράκι Α.Ε.), προκειμένου τα μέλη της να συζητήσουν για την μίσθωση του Υδροθεραπευτηρίου.

 

Ταυτόχρονα, το δεύτερο θέμα της Λουτράκι Α.Ε., κάνει λόγο για "ανάθεση σύνταξης των τευχών δημοπράτησης του διαγωνισμού που αφορά την μίσθωση του «Loutraki Thermal Spa» της εταιρείας και εν γένει της υποστήριξης της όλης διαδικασίας διεξαγωγής του εν λόγω διαγωνισμού".

 

Με την πλειοψηφία των μελών της Λουτράκι Α.Ε., να ανήκει στη Δημοτική Αρχή, φαίνεται ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η επιχείρηση που για να κατασκευαστεί επί ημερών Γιώργου Γκιώνη κόστισε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, θα τεθεί σε διεθνή διαγωνισμό, προκειμένου να δοθούν προσφορές για το ύψος του τιμήματος, τους όρους και τη χρονική διάρκεια.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, φαίνεται ότι ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το Comer Group, ενώ στο παρελθόν, ο Γιώργος Γκιώνης έχει αναφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι υπάρχουν δύο εταιρείες που ενδιαφέρονται προκειμένου να μισθώσουν το Spa Λουτρακίου.

 

Επισημαίνεται ότι από το καλοκαίρι του 2021, έχει δρομολογηθεί από πλευράς Δημάρχου, η μετακίνηση των υπαλλήλων της επιχείρησης του Spa στο Δήμο, με ήδη τρεις από τους 13 συνολικά μόνιμους, να έχουν μεταφερθεί στο Δήμο και τους υπόλοιπους 10 να είναι σε κατάσταση αναμονής.