Αποκλειστικό: Τριάδα "φωτιά" με την Μαρία Πρωτοπαππά

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και οι συζητήσεις για την συμπλήρωση των καταλόγων με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους είναι καθημερινές.

 

Η Μαρία Πρωτοπαππά κάνοντας μια κίνηση που είναι δεδομένο ότι θα συζητηθεί, εξασφάλισε τη συνεργασία τριών πολύ δυνατών ονομάτων. Τρία ονόματα, ιδιαίτερα γνωστά στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων είτε για την αυτοδιοικητική τους εμπειρία, είτε για την ενεργή συμμετοχή τους στα του Δήμου, είτε για την πολύχρονη και καταξιωμένη επαγγελματική τους πορεία.

 

Πρόκειται για τους Γιώργο Κοντό, Κώστα Σπύρου και Αθανάσιο Καραμπάτο.

 

Ο Γιώργος Κοντός είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός, υπήρξε δημοτικός σύμβουλος επί Δημαρχίας Γιώργου Γκιώνη από το 2006 έως το 2010. Στη συνέχεια συμπορεύτηκε με τον Παύλο Παύλου. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ έχει μείνει στη μνήμη όλων για τη διοργάνωση των άκρως επιτυχημένων πολιτιστικών δρώμενων, με "κορωνίδα" το καρναβάλι του Λουτρακίου.

 

Ο Κώστας Σπύρου είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, εκλεγμένος με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανεξαρτητοποιηθεί αν και όλα δείχνουν ότι έχει ήδη κάνει την επιλογή του για την επόμενη ημέρα.

 

Ο Αθανάσιος Καραμπάτος είναι ιατρός παθολόγος, γνωστός για την ενασχόληση του με τα κοινά.

 

Η απόφαση τους να συμπορευτούν με το συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας/ με θέληση και γνώση» με επικεφαλής την Μαρία Πρωτοπαππά δημιουργεί νέα δεδομένα στην προεκλογική σκακιέρα.