Αποτελέσματα εκλογών: Μια Ελλάδα… μπλε στις Περιφέρειες!

Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ήδη δει το "φως" της δημοσιότητας και η εικόνα για τις Περιφέρειες σε όλη τη χώρα είναι αποκαλυπτική...

 

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Singular Logic, σε έξι από τις επτά περιφέρειες οι εκτιμήσεις της δεν πρόκειται να διαψευστούν, με μοναδική εξαίρεση την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου το αποτέλεσμα δεν επιτρέπει βεβαιότητα.

 

Η πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, λοιπόν, δόθηκε από την Singular Logic και το υπουργείο Εσωτερικών.

 

Και η εικόνα από τις Περιφέρειες είναι αποκαλυπτική, με… όλη (σχεδόν) τη χώρα να έχει βαφτεί μπλε!

 

Περιφέρειες

 

Αναλυτικά οι Περιφέρειες

 

Στην Αττική, ο Γιώργος Πατούλης εκτιμάται πως υπερσκελίζει την Ρένα Δούρου με ποσοστό 66,2% των ψήφων.

 

Στην Δυτική Ελλάδα ο Νεκτάριος Φαρμάκης εκτιμάται πως θα αποσπάσει το 56,4%, ενώ στην Πελοπόννησο ο Παναγιώτης Νίκας προβλέπεται πως θα κερδίσει το 52,7%.

 

Στην Στερεά Ελλάδα ο Φάνης Σπανός εκτιμάται ότι θα επικρατήσει με ποσοστό 51,4%. Παρά την μικρή διαφορά, η Singular Logic δεν προβλέπει ντέρμπι.

 

Στα Ιόνια Νησιά η Ρόδη Τσαγκαροπούλου Κράτσα υπολογίζεται στο 59,1%, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης προβλέπεται πως θα βρεθεί στο 55,1%.

 

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ο Χρ. Μέτιος προηγείται με 51,1%.

 

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προηγείται ο Π. Νίκας με 52,7%.

 

Στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου προηγείται ο Κ. Μουτζούρης με 55,1%.Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
2 + 9 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.